EN chans att säga vad du tycker om skärgården före 15 augusti

Publicerad 2923-07-28

Region Östergötland vill veta vad du tycker om skärgården – t ex vad som är bäst med den, vad du saknar, vart du helst åker och vad som skulle göra den bättre – och du har tid på dig till den 15 augusti att svara. En digital enkät har lagts ut på Skärgårdsrådets Facebooksida som en del av det pågående arbetet med att revidera det gemensamma utvecklingsprogrammet för kust och skärgård. Enkäten kan även nås via en QR-kod som finns på affischer som ska finnas uppsatta lite här och var i skärgården. Enkäten riktar sig både till dem som bor i skärgården på hel- eller deltid och tillfälliga besökare. Men OBS – enkäten måste besvaras första gången du öppnar den – du kan inte avbryta för att göra färdigt senare. Har du en gång stängt den räknas den som besvarad.

Håll utkik efter affischen till vänster! Den ska finnas uppsatt på anslagstavlor från Arkösund i norr till Mönsterås i söder och på skärgårdsbåtarna. (Arkipelaget hittade den emellertid inte vid kajen i Arkösund 27 juli så leta någon annan stans!)

På affischen finns en QR-kod som du kan skanna med din smarta telefon och då ska du komma till enkäten. Och då gäller det att vara fokuserad och besvara frågorna direkt. Du har inte en andra chans om du avbryter besvarandet för att återkomma senare. Då får du beskedet att du redan besvarat enkäten. Detta för att du inte ska kunna svara en massa gånger. Enkäten är anonym.

Personer som inte äger någon smart telefon och inte heller finns på Facebook kan hitta enkäten HÄR. Du kan förstås skriva ner dina svar på papper och skicka dem med post till Region Östergötland, 58191 Linköping Eller mejla dina svar till skargard@regionostergotland.se men då kan du inte längre vara anonym.