Om ArkipeLaget

ArkipeLaget är tänkt att vara ett ställe där vi – och andra skärgårdsengagerade – kan hålla kontakt och dela med oss av erfarenheter, synpunkter, idéer, kunskaper, tips, dokument, foton, bilder och vadhelst vi kan komma på, som har med Sankt Anna och Arkösunds skärgård att göra.

Hemsidan är den centrala plats där vi kan träffas digitalt men vi hoppas också kunna ses på riktigt någonstans i skärgården när Coronan släppt sitt strypgrepp på tillvaron.

För att göra hemsidan intressant och levande behöver många hjälpas åt. Det behöver inte vara mycket men varje tillskott bidrar till mångfalden och rikedomen. Har du inte möjlighet att skriva själv kan du kanske ändå bevaka något område, som du är intresserad av, och rapportera till ArkipeLaget när det hänt eller kommer att hända något speciellt; det kan gälla fåglar, fiskar eller mittemellan, båtar, gårdar, nya verksamheter eller riktigt gamla, kollektivtrafik och besökshamnar…

Mönstra på via mejl

Vill du mönstra på och bli en i ArkipeLaget anmäler du ditt intresse via Kontakt. Då hamnar du på vår mejllista och via den kan vi tipsa dig om nyheter på hemsidan eller ställa frågor till dig om vi vet att du sitter inne med viktiga kunskaper. 

Välkommen att bidra med idéer, debatt, fakta eller fiction